Vols més informació sobre els producte deTal Com Pinta?Contacta'nsaqui

Pastís de torró dur

Chef
Recepta deTal Com Pinta
Temps d'elaboració120 minuts
Racions2 persones

De tots els torrons, el que queda impertèrrit, quan totes les festes i les operacions gener han passat, és el torró dur, el d’ametlla.

Doncs aquest torró no és només aquell que queda en un calaix, sinó que no sabem gaire què fer-ne. La meva proposta és un pastís, boníssim, de debò.

Ingredients

  • 250 g de mantega
  • 250g de sucre
  • 4 ous

Productes

Instruccions per Pastís de torró dur

  1. Comencem per la pasta brisa. Simplement es tracta de barrejar tots els ingredients, pastar una mica (no gaire) i estirar amb un corró. Folrem un motlle dels que s’obren amb la pasta brisa (hem de tenir la precaució de protegir-lo amb paper de forn o engreixar-lo i enfarinar-lo) i punxem amb una forquilla.
  2. La qüestió és que s’ha de triturar el torró dur. Si tenim una màquina dura, de l’estil de la mycook, perfecte. Sinó, ho haurem de fer amb un morter i mà de morter.
  3. Fem el farcit. Hem de batre molt bé la mantega, que ha d’estar pomada, amb el sucre, fins que quedi una massa clara i esponjosa. Anem afegint els ous un a un, a mida que la barreja de mantega i sucre els vagin acceptant. Ara hi integrem la farina de sègol i el torró dur esmicolat. Barregem bé i farcim la base de pasta brisa.