Avís legal

Data de publicació: 02/04/2024

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

TAL COM PINTA, SL

  • Raó social: TAL COM PINTA, SL
  • NIF: B60859311
  • Direcció: carrer La Coma, 29, Nau 4, Polígon Industrial de Sta. Anna de Sant Fruitós de Bages. Barcelona. CP 08272.
  • Telèfon: 938760011
  • E-mail: [email protected]

Finalitat de la pàgina web

Aquest lloc web ha estat creat amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris.

Preus i condicions:

Segons característiques dels serveis prestats i/o productes. El present avís legal (en endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: https://www.talcompinta.com.

Legislació

Amb caràcter general les relacions TAL COM PINTA, SL i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb TAL COM PINTA, SL o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de TAL COM PINTA, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de TAL COM PINTA, SL.

Contingut del web i enllaços (links)

TAL COM PINTA, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris. TAL COM PINTA, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat TAL COM PINTA, SL. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de TAL COM PINTA, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.